Dietetyka Na Luzie

400 kcal | 16B | 10T | 61W

BAGIETKA Z ŁOSOSIEM

Składniki

• bagietka pszenna (100 g)
• rukola/mix sałat (10 g)
• 2 plastry pomidora (40 g)
• kilka pasków żółtej papryki (20 g)
• łosoś wędzony na zimno (40 g)

Wartość odżywcza

Porcja:
  • Białko: 16 g
  • Tłuszcze:  10 g
  • Węglowodany: 61g
  • Wartość energetyczna: 400 kcal

SPOSÓB WYKONANIA

1. Bagietkę podpiekam w piekarniku (opcjonalnie). Smaruję sosem, układam warzywa i rybę – gotowe!

Podobne prace

OWOCOWY BUDYŃ OWSIANY

378 kcal | 22B | 11T | 52W

KASZKA SNICKERS WHITE

603 kcal | 22B | 22T | 80W

OMLET Z MOZZARELLĄ

502 kcal | 46B | 32T | 4W