303 kcal | 23 B | 11 T | 36 W

TRUSKAWKI Z DIPEM CZEKOLADOWY I ORZECHAMI

Składniki

• 300 g truskawek
• 150 g skyra naturalnego
• 5 g kakao
• 15 g erytrytolu (może być inny słodzik)
• 15 g posiekanych orzechów

Wartość odżywcza

Wartość odżywcza:

  • Białko: 23 g
  • Tłuszcze: 11 g
  • Węglowodany: 36 g
  • Wartość energetyczna: 303 kcal

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA

1. Do skyra dodajemy kakao i słodzik – dokładnie mieszamy.
2. Delektujemy się pyszną przekąską – truskawki maczamy w dipie, a następnie posypujemy orzechami.

Podobne prace

DESER KANAPKA OREO

1280 kcal | 65 B | 51 T | 141 W

DESER Z GALARETKI

115 kcal | 16 B | 2 T | 9 W

DESER MAXI KING

1195 kcal | 67 B | 47 T | 140 W