Jabłka myjemy, obieramy (lub nie) i kroimy w kostkę.
Mąkę, białko, cynamon i proszek do pieczenia przesiewamy przez sito, następnie dodajemy jaja, jogurt oraz mleko i wszystko mieszamy, aby uzyskać jednolitą masę.
Dodajemy jabłka i mieszamy.
Patelnię rozgrzewamy, smarujemy albo pryskamy olejem (np. PAMem) i smażymy racuchy.
Podobne prace
NALEŚNIKI BANANA MILKSHAKE
235 kcal | 16 B | 5 T | 33 W
JEDNOPORCJOWA SCHOGETTEN TRUSKAWKOWA
490 kcal | 73 B | 8 T | 32 W
TORT FERRERO ROCHER
191 kcal | 14 B | 7 T | 18 W
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.ZgodaNie wyrażam zgodyPolityka prywatności